Component - för entusiaster av ljud och bild.
Tävling: Hundraåringen som försvann

I samarbete med Disney/Buena Vista kan du vara med och tävla om fem exemplar på Blu-ray av Hundraåringen som försvann. Den som först skickar in rätt svar i tävlingen får dessutom ett, av Robert Gustavsson, signerat exemplar.

Tävling: Disney's Frost

I samarbete med Disney/Buena Vista har du chansen att tävla om fem exemplar av Frost på blu-ray. Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av!

Playstation 4 nu officiellt presenterad

Under de senaste åtta åren har vi diskusterat Playstation 3 i olika former vilket varit en av det med seglivade trådarna nånsin. Äntligen har Sony presenterat efterföljare och redan nu verkar det väldigt lovande. Ny design, ny imponerande prestanda och lite förvånade nog så är introduktionspriset betydligt längre än förväntat.

LOVEFiLM Sverige läggs ner

Idag meddelande nordenchefen för LOVEFiLM att man kommer att lägga ner sin verksamhet i Sverige. Redan till mitten av sommaren kommer dom att avveckla sin verksamhet. Troligtvis beror det på att marknaden är för liten och att det för mycket filmtjänster idag.

Tävling: Tim Burton's Frankenweenie

I samarbete med Disney, har du på Component möjligheten att tävla om fem exemplar av Frankenweenie på Blu-ray. Frankenweenie är Tim Burtons senaste film med röster av Winona Ryder och Christopher Lee. Filmen är en annorlunda men hjärtevärmande historia om en pojke och hans hund.

Tävling om restaurerad Willow på Blu-ray!

Så är det dags att resa tillbaks 25 år i tiden och stifta bekantskap med en ung Warwick Davies (vars karriär nyligen tagit ny fart tack vare medverkan i Karl Pilkingtons reseprogram och egna TV-serien Lifes too short).För att fira filmens 25-årsjubileum har filmen blivit digitalt omarbetad och försetts med en hel del bonusmaterial.

Bilder från gallerier


Senast uppdaterade galleri
octaviars Totalt 56 bilder 17-03-05
Hifi_Perrra Totalt 49 bilder 16-11-15
MGodeseth Totalt 1 bild 16-10-13
KalleLKPG Totalt 1 bild 16-08-13
Jolt Totalt 19 bilder 16-04-29
Rafael Totalt 19 bilder 16-02-28
Mouserman Totalt 4 bilder 15-12-06

Bli medlem på component.se
Vårt medlemsskap är helt kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade entusiaster av bild och ljud inom hifi och hemmabio. Vårt medlemsskap är helt kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade entusiaster av bild och ljud inom hifi och hemmabio. För att registrera en användare så behöver du endast fylla i ett formulär och bekräfta din e-postadress så är du snabbt igång och kan direkt diskutera på forumet, ta del av erbjudanden, skapa sin medlemssida, gå på evenemang och kommande saker som är riktade för medlemmar på component.se.