Component - för entusiaster av ljud och bild.

Information om component

Information om component

Component är främst en sajt som vill erbjuda ett mervärde genom att vara en samlingsplats för de som är intresserade av bild och ljud. Vi vill inrikta vår energi på att vara en stimulerande kraft för att hjälpa alla intresserade att komma vidare i sin hobby, oberoende var man står idag. Alla skall känna sig välkomna, oberoende av kunskapsnivå eller ekonomi. Tanken med vår sajt är inte att växa fortast och bli störst utan att hela tiden hålla kvalité i det vi gör.

Component har som ambition att verka för våra medlemmars bästa, dvs. kunna erbjuda mervärden i form av intressanta reportage, recensioner, diskussioner och evenemang. Att som vi valt att fokusera på produkten, tekniken och hobbyn i sig ger oss också en alternativ målgrupp jämfört med de flesta andra forum.

Component vill även ta ett steg vidare för att komplettera och bygga vidare på det engagemang som alla våra medlemmar har. Den kunskapen och den erfarenheten är en viktig grund för det som vi på Component prioriterar. Alla som vill medverka, oavsett om det är genom artiklar eller evenemang, är välkomna att kontakta oss för att stämma av hur vi tillsammans kan göra något kul. Vi välkomnar även företag som är intresserade av att göra evenemang eller vill erbjuda nåt speciellt för components medlemmar.

Component är helt oberoende och självgående vilket också ger oss större möjligheter att testa precis de produkter vi vill eller tex driva evenemang och utbildningar med vilka partners vi önskar.

Hur blir jag medlem?

Forumet är idag öppet för både privatpersoner och företag. Både privatpersoner och företag skall tydligt genom sin signatur visa om man har branschtillhörighet, dvs om man arbetar med hifi och hembio på något vis. Företag som endast deltar i diskussioner med avsikten att sälja sina produkter hänvisas till butikshyllan! Genom din registrering förbinder du dig även till att läsa igenom forumets regler innan du skriver några inlägg.
» Du registrerar dig här

Kom i kontakt

Har du några frågor som tex gäller saker vi har publicerat, behöver support av ditt medlemskap eller kanske är intresserad av att annonsera på vår sajt?
» info@component.se