Component - för entusiaster av ljud och bild.

Tidigare publicerade nyheter

Sortera efter

2014-06-02

Tävling: Hundraåringen som försvann

I samarbete med Disney/Buena Vista kan du vara med och tävla om fem exemplar på Blu-ray av Hundraåringen som försvann. Den som först skickar in rätt svar i tävlingen får dessutom ett, av Robert Gustavsson, signerat exemplar.
» Läs mer
2014-05-15

Tävling: Disney's Frost

I samarbete med Disney/Buena Vista har du chansen att tävla om fem exemplar av Frost på blu-ray. Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av!
» Läs mer
2013-06-12

Playstation 4 nu officiellt presenterad

Under de senaste åtta åren har vi diskusterat Playstation 3 i olika former vilket varit en av det med seglivade trådarna nånsin. Äntligen har Sony presenterat efterföljare och redan nu verkar det väldigt lovande. Ny design, ny imponerande prestanda och lite förvånade nog så är introduktionspriset betydligt längre än förväntat.
» Läs mer
2013-06-10

LOVEFiLM Sverige läggs ner

Idag meddelande nordenchefen för LOVEFiLM att man kommer att lägga ner sin verksamhet i Sverige. Redan till mitten av sommaren kommer dom att avveckla sin verksamhet. Troligtvis beror det på att marknaden är för liten och att det för mycket filmtjänster idag.
» Läs mer
2013-05-16

Tävling: Tim Burton's Frankenweenie

I samarbete med Disney, har du på Component möjligheten att tävla om fem exemplar av Frankenweenie på Blu-ray. Frankenweenie är Tim Burtons senaste film med röster av Winona Ryder och Christopher Lee. Filmen är en annorlunda men hjärtevärmande historia om en pojke och hans hund.
» Läs mer
2013-03-17

Tävling om restaurerad Willow på Blu-ray!

Så är det dags att resa tillbaks 25 år i tiden och stifta bekantskap med en ung Warwick Davies (vars karriär nyligen tagit ny fart tack vare medverkan i Karl Pilkingtons reseprogram och egna TV-serien Lifes too short).För att fira filmens 25-årsjubileum har filmen blivit digitalt omarbetad och försetts med en hel del bonusmaterial.
» Läs mer
2013-01-17

Sweetspot mässan i Stockholm 16-17 februari

Samtidigt som hifimässan går av stapeln i World Trade Center så arrangerar Sweetspot en mässa i lokalerna hos Nordic Light Hotel. Så förutom de många utställare som finns på highendmässan så blir det ytterliggare 24 utställare på Sweetspot mässan. Det blir till att röra på sig över Stockholm dessa två dagar och vi hoppas på en mängd bra demovisningar.
» Läs mer
2013-01-17

HighEnd Mässan 2013 i Stockholm

Den 16 och 17 februari är det åter dags för året hifimässa i Stockholm. Till skillnad mot tidigare år har mässan nu flyttat från hotellet Sheraton till World Trade Center för att byta hotellrum mot mer anpassade mässlokaler. Som en av årets nyheter kommer privatpersoner att kunna auktionera ut produkter som dom längre inte behöver. Som tidigare år blir det fyllt med utställare och mycket trevligt folk att diskutera med.
» Läs mer
2013-01-17

HRT lanserar Music Streamer HD

Music Streamer HD från amerikanska HRT är en högpresterande DAC som direkt förbättrar överföringen av ljud mellan t ex dator/mobiltelefon och förstärkare/aktiva högtalare. Den är en naturlig vidareutveckling av Music Streamer Pro och lyckas till och med slå denna i pris. Music Streamer HD kan hantera en upplösning på 192 kHz/24 bit och har en osynkronisk USB (asynchronous).
» Läs mer
2012-11-28

Tävling: Vinn Pixars Modig på blu-ray

I samband med att Disney/Pixars senaste animation Modig släpps på DVD, Blu-ray och Blu-ray 3D den 5 december, lottar Component ut fem exemplar av Blu-ray-utgåvan. Från Pixar Animation Studios, skaparna av Toy Story 3, kommer nu ett storslaget äventyr som utspelas i ett uråldrigt land fyllt av mystik och gamla traditioner.
» Läs mer
(Sida 1/140) Nästa sida »